FOK!gamers onbeslist over PlayStation 4

Kn0x

Vorige week berichtten we nog dat FOK!gamers enthousiast waren voor de nieuwe PlayStation. Toen gaf 70% aan dat ze hoopten dat de persconferentie van Sony over de PlayStation 4 zou gaan. Na de persconferentie vroegen wij jullie of de console binnenkort in jullie huiskamer zou staan. De meningen zijn verdeeld.

Bijna één derde geeft aan de console direct te gaan aanschaffen. Daar staat tegenover dat een kwart aangeeft geen interesse te hebben in de console. Anderen geven aan dat dit volledig afhangt van een aantal factoren: de prijs, het aanbod van games en of backwards compatibility mogelijk gaat worden. Een grote hoop geeft aan vooral af te wachten wat Microsoft gaat doen met de volgende generatie Xbox. Als die qua specs in de buurt komt van de PS4, zullen velen voor de concurrent kiezen.

Enkele quotes (dit keer zonder Yi-Long ):

Noin: "Ik heb de PS2 gekocht speciaal voor Gran Turismo 3. Daar kreeg ik Ratchet and Clank bij waar ik nog nooit van gehoord had. Zowel GT3, GT4 en de hele RC serie heb ik veel gespeelt. De PS3 kocht ik dan ook speciaal voor RC en GT5. Het laatste deel van RC was een fiasco. Dat multiplayer gedoe boeit me totaaaaaaaalniet. Ik wacht met de PS4 tot er zowel een goede SINGLE player versie van RC is en tot GT6 uit is. Als aan allebei die voorwaarden is voldaan koop ik klakkeloos een PS4."


Fallen: "Zeker weten PS4 kopen. Alleen dit keer niet bij launch, speel toch steeds minder en op PS3 gigantische backlog. Voorlopig kan ik daar nog wel mee uit de voeten."

Rossdale: "Ligt eraan waar Microsoft mee komt. Deze generatie lag de Xbox360 me beter, maar het zou goed kunnen dat mijn volgende console weer een PlayStation wordt"

wuuht: "PC masterrace"

Bazonga: "Waarschijnlijk niet, in het verleden nooit zoveel gehad met de games op de PS. De nieuwe aangekondigde functies spreken mij persoonlijk ook niet zo aan. In elk geval eerst maar eens afwachten wat je uiteindelijk koopt voor je geld."


Firefly: "Nee, ben geen consolegamer."