Pre-orderbonussen Dead Island Riptide

Pheno

Deep Silver maakt vandaag meer details bekend van de verwachte DLC-pakketten voor spelers die Dead Island Riptide, het volgende hoofdstuk in de Dead Island-franchise, pre-orderen.

Pre-order DLC #1: The Survivor Pack
• Een BBQ-mes; dit speciale pre-order pakket bevat een exclusief wapen die alleen in dit pakket verkrijgbaar is. Pas het wapen zelf aan op de werkbank en sluit deze aan op brandstoftanks waarmee je het zombiehart fijn kunt opwarmen.
• Een XP / stats booster
• Een speciale winkel; de Survivor Pack geeft je toegang tot een winkel met speciale kortingen op wapens en items.

De Survivor Pack-DLC is overal beschikbaar.

DLC #1
Pre-order DLC #2: Fashion Victim
De 'Fashion Victim'-DLC bevat een set nieuwe skins voor alle personages in co-op modus. De DLC is in Nederland alleen beschikbaar via pre-orders bij Gamemania en bol.com. Content is beschikbaar voor download via Xbox LIVE, pc en via de PlayStation Store.

DLC #2 

Deze DLC-pakketten zijn ook beschikbaar voor aankoop tijdens de release van Dead Island Riptide. De Survivor Pack is beschikbaar voor 400 Microsoft Points op Xbox LIVE Marketplace of voor € 4,99 op PlayStation Network en Steam. Fashion Victim kost 160 Microsoft Points of voor € 1,99. Dead Island Riptide staat gepland voor release op 23 april 2013 in de USA en Canada en op 26 april 2013 in de Europese landen.