Munsterman: "Met niemand gesproken"

Maarten (rubbereend)

FC Twente nam deze week afscheid van alweer de vijfde trainer in zeven seizoenen. Toch vindt voorzitter Joop Munsterman niet dat iemand iets te verwijten valt.

Hoewel de statistieken niet liegen, vindt Munsterman niet dat Twente in de loop der jaren steeds te snel van trainer is gewisseld. "Fred Rutten en Steve McClaren verzilverden hun succes door naar Duitsland te gaan en we weten allemaal wat voor salarissen daar betaald worden."

"Michel Preud'homme kon zes miljoen euro verdienen in Saudi-Arabië. We kunnen daar natuurlijk nooit tegen op. Als je daarin meegaat, is het einde van de club nabij", vervolgt Munsterman tegenover de camera's van Eredivisie Live.

Bert van Marwijk is een van de namen die momenteel in verband wordt gebracht met de Enschedese club. Volgens Munsterman is Twente echter nog niet bezig met een opvolger. "We hebben met niemand gesproken. We gaan in alle rust de laatste tien wedstrijden van de competitie met de huidige staf afmaken en in het voorseizoen pas contacten leggen."