Jennifer Lawrence excuseert zich bij regisseur

Borizzz

Jennifer Lawrence heeft een persbericht de deur uit gedaan om haar excuses aan te bieden aan regisseur David O. Russell en producent Harvey Weinstein. De 22-jarige actrice vergat de twee zondagnacht te bedanken voor haar Oscarwinst. "Ik hoop dat jullie mij deze brain fart kunnen vergeven", schrijft de kersverse Oscarwinnares.

"Ik kon me niet herinneren wat ik wel en niet had gezegd", vertelt Lawrence over haar speech. "Je hersenen doen rare dingen tijdens het meest overweldigende moment in je leven."

Ze stuurde haar verklaring op aan het Amerikaanse tijdschrift Entertainment Weekly. Lawrence, die ten val kwam toen ze de trappen van het Oscarpodium besteeg, won de prestigieuze filmprijs voor haar rol in Silver Linings Playbook.

"Je gelooft niet alleen in je films, maar ook in wat films kunnen doen voor mensen en dat is het belangrijkste dat ik van je leerde", schrijft de Amerikaanse aan regisseur Russell. Ook voor Hollywoodzwaargewicht Weinstein heeft ze een vriendelijk woord. "Je passie en oneindige steun gaven deze film de kans om succesvol te zijn."

Dinsdag bood Anne Hathaway ook haar excuses aan. De actrice won zondagnacht de Oscar voor beste vrouwelijke bijrol en veranderende op het laatste moment de keuze voor haar jurk. In plaats van een Valentino-jurk, droeg de Amerikaanse een ontwerp van Dior. ""Ik betreur ten zeerste veroorzaakte teleurstelling", verklaarde ze over haar kledingwissel.


Jennifer Lawrence excuseert zich bij regisseur (Foto: Novum)