FOK!filmtips van de dag: Shutter Island

Sanne (Syth86)

Elke dag worden er meerdere films op televisie uitgezonden. Welke film moet er nou echt worden gezien? FOK!film geeft elke dag een overzicht van de beste films en bij gebrek daaraan een dvd-tip. Valt er vanavond nog wat te kijken? Je leest het op FOK! 

Kort na haar bruiloft met Alec Baldwin wordt Meg Ryan gekust door een oude man, waarna de twee persoonlijkheden van lichaam wisselen. Prelude to a Kiss is om 20:30 te bekijken op RTL8.

U.S. Marshal Teddy Daniels, een rol va Leonardo DiCaprio, moet in 1954 samen met zijn partner Chuck Aule, gespeeld door Mark Ruffalo, de verdwijning van een moordenares onderzoeken. Zij is ontsnapt uit het psychiatrische instituut op Shutter Island. Tijdens zijn zoektocht ontrafelt Teddy geheimen over het eiland, zijn partner en zichzelf. Maar niets is wat het lijkt...

Oscarwinnaar Martin Scorsese baseerde  Shutter Islandop de bestseller van auteur Dennis Lehane en werkte na Gangs of New York, The Aviator en The Departed voor de vierde keer samen met hoofdrolspeler Leonardo DiCaprio. De thriller is te zien op RTL7 om 20:30.

 Deze Star Trek-film valt wat uit de toon bij de andere delen, vooral omdat humor een grotere rol is gaan spelen. De Enterprise vangt signalen op van walvissen die op aarde al lang uitgestorven zijn. De crew komt op het idee om in het verleden walvissen te vangen, waarmee in de toekomst de aarde gered kan worden. Star Trek IV: The Voyage Home om 23:10 op RTL7.

Vanavond kan je ook nog afstemmen op Our Family Wedding, Welcome Home, Roscoe Jenkins en The Mothman Prophecies,