Far Cry 3 krijgt hoger moeilijkheidsgraad

ROFLOL (Patrick)

Ubisoft heeft bekendgemaakt dat in een nieuwe patch er een aantal dingen worden toegevoegd. Zo is het onder andere mogelijk om outposts opnieuw te veroveren en is er een nieuw moeilijkheidsgraad beschikbaar voor de echte die-hards. Een datum voor de patch is niet bekendgemaakt.

Met een nieuwe moeilijkheidsgraad genaamd master, moet de singleplayer een stuk moeilijker zijn. Dieren in de wereld van Far Cry 3 zijn nog een stuk agressiever en vijanden een stuk slimmer en sterker. Ubisoft heeft niet aangegeven of je op master kunt spelen vanaf het begin, of dat je eerst de game uitgespeeld moet hebben.

Ook kun je alle outposts nu resetten, die voor altijd weg waren zodra je een outpost had overgenomen. Dankzij het resetten is het nu voor veel gamers mogelijk om bepaalde achievements en skills te behalen. Naast een aantal opties voor de singleplayer krijgt de multiplayer ook een aantal verbeteringen. Zo kun je vanaf nu feedback sturen naar Ubisoft en is het mogelijk om je zelfgemaakte maps eerst te testen met een aantal gamers.