FOK! wat een weer...Licht winters

Stephan (Stephan5)

Goedemorgen! Het is rustig weer in de Benelux en daar komt voorlopig weinig verandering in. In het afgelopen weekend zagen we dat in sommige gebieden de bewolking soms hardnekkig bleef, terwijl er andere plaatsen waren die volop zon hadden. Met name in een brede strook over het midden van het land was het gisteren een prachtige dag.

Ook vandaag zal dit het geval zijn. De meeste bewolking lijkt voor het noorden bestemd te zijn en de meeste zon voor het zuiden. Het midden zit hier een beetje tussenin. Droog blijft het wel en met 6 graden is het ook niet echt koud te noemen. Wind is er niet of nauwelijks. Morgen kan er plaatselijk wat regen vallen en met een iets dalende temperatuur is ook natte sneeuw niet geheel uitgesloten.

De dagen erna verlopen verder droog en de zon breekt er overal weer wat vaker doorheen. Kouder wordt het wel met temperaturen die overdag stijgen tot nét iets boven het vriespunt en in de nachten vriest het over het algemeen licht tot matig.

Wij zouden graag zien waar onze users vandaag uithangen en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's verschijnen bij het weerbericht van morgen.

Wil je eindelijk wel eens weten waarom het steeds precies boven jouw hoofd regent? Of waarom de zon altijd lijkt te schijnen op het moment dat jij met een kater wakker wordt? Mail je vragen over het weer naar weer@fok.nl en de weercrew maakt je weer wijzer.

Zon, Zee en Strand. ZZS. En het blijft nog even koud in ons land. Van mij mag de winter wel gaan vertrekken nu. Zon, zee, strand en vakantie, ik kan niet wachten!