Sir Alex: "Niet zoals we normaal voetballen"

Boris (borisz)

Manchester United keerde tevreden huiswaarts met een gelijkspel in de Champions League-wedstrijd bij Real Madrid. Toch was manager Sir Alex Ferguson kritisch.

"Voor mij is het teleurstellend dat we in de eerste helft te afwachtend waren en Real Madrid de ruimte gaven te spelen rond ons strafschopgebied. Dat is niet zoals we normaal voetballen", oordeelde de Schot na het 1-1 gelijkspel in Madrid. Danny Welbeck kopte United naar de voorsprong, Cristiano Ronaldo scoorde met zijn hoofd gelijk.

"Onze doelman David De Gea heeft drie, vier fantastische reddingen laten zien, maar hun keeper redde in de laatste minuut ook geweldig en Robin van Persie raakte nog de lat", zag Ferguson.

In de rust deed de manager een omzetting om meer grip op de wedstrijd te krijgen. "We zetten Danny Welbeck dicht op Xabi Alonso gezet en dat deed de wedstrijd minder heen en weer golven. We hadden misschien niet zoveel balbezit als we hadden gewild. Maar ik moet tevreden zijn. De spelers hebben stand gehouden en we keren terug naar Old Trafford met een mooie kans."