Mourinho: "Geen slecht resultaat"

Frank (franklop)

Trainer José Mourinho van Real Madrid rekent op een "zeer open" return begin maart tegen Manchester United op Old Trafford. "Ik denk dat het tot aan de laatste minuut spannend blijft", liet de Portugese coach woensdagavond na de 1-1 in Madrid voor de Champions League weten. "Ik vind 1-1 geen slecht resultaat, maar we hadden in deze wedstrijd meer kunnen scoren."

De Spaanse gelijkmaker kwam op naam van Cristiano Ronaldo, die zijn fraaie doelpunt tegen zijn voormalige club ingetogen vierde. "Ik heb 6 jaar bij Manchester gespeeld. Ik houd veel van die club, zoals iedereen weet. United is defensief momenteel heel sterk. Daar hadden we de nodige problemen mee. Maar met de kansen die we hebben gehad in deze wedstrijd, hadden we meer moeten scoren."

Ronaldo, die in 2009 naar Real Madrid vertrok en toen de duurste speler van de wereld werd met een afkoopsom van ruim 90 miljoen euro, geeft zijn ploeg in de return over 3 weken een goede kans. "Er is nog niets beslist. Als we op Old Trafford gaan scoren, gaan we door ook."

Mourinho: geen slecht resultaat
Mourinho: geen slecht resultaat (Foto: ANP)