Pixelachtige Valentijn met Ace of Spades

Pheno

Jagex onthult vandaag de nieuwste DLC voor de Minecraft-like shooter Ace of Spades, met als thema het beruchte St. Valentine’s Day bloedbad eind jaren ’20 in Chicago.

Valentijnsdag wordt weer eens helemaal anders met deze DLC. De uitbreiding heeft namelijk als thema het beruchte St Valentine’s Day bloedbad met daarin nieuwe mappen, gebaseerd op de iconische locaties van San Francisco’s legendarische gevangenis, Alacatraz. Ontdek de door de mafia geteisterde straten tijdens de drooglegging in Chicago en een nieuwe gangsterklasse, uitgerust met een Tommy Gun, Snub Nosed Pistool, Crowbar en Molotov Cocktail.

De DLC bevat ook twee nieuwe game-modi die de gangstersfeer uit de jaren ’20 goed weergeeft. In 'Territories' vechten spelers om verschillende delen van de kaart met tot doel macht over de stad te verkrijgen. De tweede modus, 'VIP' genaamd, introduceert twee nieuwe personages die door hun gangs beschermd moeten worden als zij hun vijand proberen uit te schakelen. Als een VIP van het team wordt vermoord betreedt dat team de Sudden Death-modus. Dan zijn respawns uitgeschakeld en de achtergebleven spelers verliezen langzaamaan hun gezondheid om de druk erop te houden!

Ace of Spades is de first-person shooter, waarmee je je eigen slagveld kunt creëren, vernietigen en weer opnieuw kunt opbouwen. Tot maar liefst 32 spelers kunnen uit vier unieke klassen kiezen en in teamverband meedoen aan gevechten op de eindeloze slagvelden, om te bouwen, te vernietigen of tegenstanders uit te schakelen.

De Valentine’s Day-DLC breidt dit verder uit met:

  • 6 nieuwe character skins
  • 1 nieuwe character class
  • 4 nieuwe wapens - Tommy Gun, Snub Nosed Pistol, Crowbar en Molotov Cocktail
  • 2 nieuwe kaarten (Chicago en Alcatraz)
  • 2 game modes(VIP en Territories)

De 'Valentine’s Day Massacre' is vanaf vandaag verkrijgbaar op Steam voor €3,99 en is de eerste week van lancering te koop met 20% korting. Ace of Spades zelf is beschikbaar op Steam en kost €7,99.

Ace of Spades

Ace of Spades

Ace of Spades

Ace of Spades