Kim Feenstra schuift kinderwens op lange baan

Redactie

Kim Feenstra zei vorig jaar weliswaar klaar te zijn voor een gezin, maar is nog niet bezig met kinderen. "Ik wil nog een paar dingen doen voordat ik kinderen krijg", vertelt het fotomodel aan Spits. "Zoals de Pirelli-kalender, Sports Illustrated of een Amerikaanse serie."

De 27-jarige Feenstra zit vol ambitie. "Ik wil graag meer gaan acteren, dat vind ik geweldig. En ik zou graag kinderverhaaltjes willen schrijven, want ik heb nog steeds een kinderlijke fantasie", begint Kim haar opsomming. "Ik zou ook vaker willen optreden als spreker op grote evenementen of workshops geven. Maar ik zou ook wel graag een televisieprogramma willen presenteren."

Feenstra wil naam maken zodat ze met een gerust hart een jaartje vrij kan nemen om een gezinnetje te stichten. "Daar moet ik nog eventjes voor werken. We beseffen dat we nu op onze top zitten of nog even door moeten knallen om die te bereiken", vertelt Kim over haarzelf en haar echtgenoot dj Michael Mendoza.

Hoewel Kim meerdere toekomstwensen heeft, heeft ze geen idee hoe de komende jaren er voor haar uit gaan zien. "Alles wat ik doe is onvoorspelbaar. Mijn hele leven is onvoorspelbaar. Het gaat nu eigenlijk al heel lang goed, maar er kan zomaar iets gebeuren waardoor alles weer instort. Je weet het niet. Het kan raar lopen."