Eerste ingame beelden Dead Island Riptide

Pheno

Uitgever Deep Silver geeft vandaag de eerste ingame footage vrij van de zombieshooter Dead Island Riptide.

Dead Island Riptide zal de zombies opnieuw tot leven wekken met nieuwe elementen ten opzichte van het eerste deel. Een moesson heeft de eens prachtige eilandengroep geraakt en zware stormen hebben grote delen van de eilanden verwoest. De stad van Henderson en de jungle-gebieden op het eiland van Palanai zijn overstroomd waardoor de achtergebleven boten de enige manier van vervoer zijn.

De veranderende weersomstandigheden dwingt het team zich aan te passen aan de condities op het eiland. Een vijfde karakter voegt zich bij het team, met een compleet nieuwe en unieke skillset. Alle vaardigehden in de groep zijn hard nodig, aangezien er nieuwe en onbekende zombiemutaties zijn ontstaan over het hele eiland.

In de nieuwe verdedigingsmissies worden de co-op teamplayvaardigheden van de overlevenden getest. Ze moeten vallen, hekken en torentjes strategisch plaatsen om de tegemoetkomende zombieaanslagen af te weren en de mensen te beschermen. Door de nieuwe communicatiemogelijkheden in co-op modus kunnen spelers nog meer gebruikmaken van strategische teamplayervaring.

Dead Island Riptide staat gepland voor release op 26 april 2013 voor pc, Xbox 360 en PlayStation 3.