Script Dumb & Dumber To is af

Sanne (Syth86)

Het scenario voor de komedie Dumb and Dumber To is af. Dat zegt Peter Farrelly, die samen met zijn broer Bobby het script schrijft en de film regisseert, tegen de Amerikaanse filmsite ComingSoon.

De filmmaker wil niet veel prijsgeven over het verhaal. "Ik vind het een geweldig script en als je het zou lezen zou je dat ook vinden," zegt Farrelly. "Het probleem is echter dat je aan een synopsis zo weinig hebt, het gaat echt om de personages. Als ik je destijds had verteld waar de eerste film over gaat, twee mannen die een koffer vinden en op zoek gaan naar de eigenaar in Aspen, had je ook gevraagd waar de rest van het scenario was gebleven."

Wel wil Farrelly verklappen dat de film zich twintig jaar later afspeelt dan het origineel uit 1994. "We zien wat die twee gasten de afgelopen tijd hebben gedaan. Het wordt gewoon weer veel lachen. Op dit moment kijkt Warner Bros naar de financiën. Hopelijk gaan we 'm maken." 

De gebroeders Farrelly hebben jarenlang geleurd met het scenario van Dumb & Dumber, de eerste film in de reeks, maar geen acteur durfde het aan. Uiteindelijk tekenden Jim Carrey en Jeff Daniels voor de hoofdrollen. De komedie werd een internationaal succes.

Wie nog meer in Dumb and Dumber To te zien zullen zijn, is nog onbekend. De film moet ergens volgend jaar verschijnen.


Script van Dumb and Dumber To is af (Foto: Novum)