Hart kiest RvP en Rooney in favoriete XI

Niels (DerMeister)

Joe Hart is een groot bewonderaar van het spitsenduo van aartsrivaal Manchester United. De doelman stelt zowel Robin van Persie als Wayne Rooney op in zijn droomelftal.

De sluitpost van Manchester City laat in zijn column bij The Daily Mail weten dat hij de aanvallers van United hoog heeft zitten en maakt daarnaast zijn ideale Premier League-elftal bekend. In dit elftal heeft Hart geen plek voor spelers van City. "Omdat ik iedere dag met ze speel zou dat niet eerlijk zijn", aldus de keeper.

"In de aanval kies ik voor Wayne Rooney en Robin van Persie", vervolgt de Engels international. Onder de lat kan Hart maar moeilijk kiezen. "Petr Cech, Simon Mignolet en Asmir Begovic zijn dit jaar de beste doelmannen van de Premier League."

Daarnaast is Hart niet van plan zijn vingers te branden aan de situatie waar collega Iker Casillas in zit. De Spaanse doelman wordt momenteel door trainer José Mourinho op de bank gehouden bij Real Madrid. "Ik heb niet echt zin om me daar mee te bemoeien. Er is daar kennelijk iets gebeurd, waar wij geen weet van hebben."

Joe Hart's Premier League-elftal:
Cech, Mignolet of Begovic; Johnson, Jagielka, Shawcross, Cole; Lennon, Cazorla, Mata, Bale; Rooney, Van Persie.