FOK! wat een weer...Nog even grijs

Stephan (Stephan5)

Goedemorgen! We zullen nog even geduld moeten hebben voordat we van het grijze en zachte weer af zijn. Inmiddels lijkt het steeds duidelijker te worden dat er toch wel wat ander weer aan zit te komen. Het wordt kouder en er komt wat meer zon. De eerstkomende dagen zullen we nog even door de zure appel heen moeten bijten.

De meest in het oog springende verandering voor vandaag is dat er op sommige plaatsen wat meer regen valt, al zullen de hoeveelheden nog steeds niet groot zijn. Een héle enkele opklaring wil ik ook niet uitsluiten, maar door de zuidwestenwind is die kans niet zo heel groot. De temperatuur heeft ten opzichte van de laatste dagen geen enkele verandering ondergaan.

Toch ben ik er nog steeds niet van overtuigd dat we ondanks alle media-aandacht écht winterweer gaan krijgen. Ik gaf in een reactie op het onderwerp al aan dat het waarschijnlijk gewoon bij 'normaal' winterweer zal blijven en hier blijf ik ook vandaag nog even bij. Dat wil zeggen: -3 in de nacht en +3 overdag. Langs de kust blijft het waarschijnlijk zelfs nog iets zachter.

Nederland
:Meer weer op FOK!

Wij zouden graag zien waar onze users vandaag uithangen en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's verschijnen bij het weerbericht van morgen.

Wil je eindelijk wel eens weten waarom het steeds precies boven jouw hoofd regent? Of waarom de zon altijd lijkt te schijnen op het moment dat jij met een kater wakker wordt? Mail je vragen over het weer naar weer@fok.nl en de weercrew maakt je weer wijzer.

Boswandeling GennipSamen met zijn vrouw maakte qltel een mooie boswandeling in de omgeving van Gennip. Door het grijze weer bleven veel mensen echter binnen.