Ancelotti: "PSG heeft Balotelli niet nodig"

donroyco

Mario Balotelli is een veelbesproken speler bij de transfergeruchten. Eén ding is zeker: bij Paris Saint-Germain hoeft hij niet aan te kloppen. De opvliegende Italiaan lag deze week in de clinch met trainer Roberto Mancini bij zijn club Manchester City.

Het gerucht dat hij de Engelse club ging verlaten, werd daardoor flink aangesterkt. Onder andere AC Milan en Paris Saint-Germain werden genoemd. In de Franse hoofdstad is hij echter niet nodig, meldt trainer Carlo Ancelotti. "Vandaag de dag met Ibra (Zlatan Ibrahimovic, red.) op die positie, zijn we de komende jaren voorzien in de aanval. Ik denk niet dat we Balotelli nodig hebben", vertelde de Italiaan aan diverse media.

"Balotelli is een geweldige speler, hij en Ibra zijn vergelijkbaar. Maar daar gaat het niet om. We hebben Ezequiel Lavezzi, Kevin Gameiro en Jérémy Ménez die ook voldoen." Ancelotti liet ook nog zijn licht schijnen over het incident op de training van Manchester City. "Ik denk niet dat het zo erg was als de kranten ervan maakten. Ik kan Balotelli niet als persoon inschatten, alleen als speler en wat dat betreft is het een goede spits."