FOK!filmtip van de dag: Ray

Johan (DragonFodder)

Elke dag zijn er meerdere films op TV, de FOK!filmtip is er om voor jou het kaf van de koren te scheiden. Welke film is nou de moeite waard om je TV op af te stemmen? Je leest het op FOK! 

Voor de filmtip van vandaag moet je wel wat langer opblijven dan gebruikelijk, of in ieder geval niet al teveel plannen voor morgenvroeg, want RTL7 zendt vanaf 23:10 uur Ray uit, biopic over soullegende Ray Charles. Deze wordt op weergaloze wijze neergezet door Jamie Foxx, die daar terecht een aantal awards voor mocht ontvangen, waaronder een Oscar en een Golden Globe, voor beste acteerprestatie. Ook het pianospel en de zang heeft Foxx zelf voor zijn rekening mogen nemen, waarmee de prestatie met recht een tour de force genoemd kan worden. 

Voorafgaand aan Ray zendt RTL7 vanaf 20:30 uur de avondturenfilm The Way Back uit. Op datzelfde tijdstip kun je echter ook bij RTL4 terecht voor de actiefilm The Tourist, of bij RTL8 voor het drama Suzanne's Diary for Nicholas. Dan is er nog de romantische comedy She's Out of My League, die je bij Veronica kunt gaan kijken. Keus genoeg dus!

Heel veel kijkplezier!

Een muzikale versnapering ter opwarming voor de FOK!filmtip