FOK! wat een weer...Aanhoudend regenachtig

Stephan (Stephan5)

Goedemorgen! In vrijwel het hele land is er dit weekend veel regen gevallen. De hoeveelheden lagen tussen de 20 en 40 millimeter, waarbij de meeste regen in het zuidwesten viel. Gisteren bleef het bewolkt en met uitzondering van het zuiden bleef het in de middag vrijwel overal droog.

In de ochtend valt er nog af en toe regen in het midden en noorden, maar vanuit het zuiden zal het tijdelijk droog gaan worden. Dit duurt helaas niet lang want in de middag gaat het opnieuw flink regenen. Vóór de nieuwe regen uit zou het in Brabant en Limburg nog even op kunnen klaren. Het gaat weer een hele zachte dag worden met temperaturen van dik boven de 10 graden. De wind draait naar het zuid- tot zuidwesten en neemt in de loop van de dag toe tot vrij krachtig.

Kerstmis 2012 lijkt voor het grootste gedeelte nog steeds somber te gaan verlopen. Op beide dagen valt er geregeld regen of motregen en voor de zon is er nauwelijks ruimte. Wel is het met 7 graden iets frisser dan de laatste dagen.

Wij zouden graag zien waar onze users vandaag uithangen en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's verschijnen bij het weerbericht van morgen.

Wil je eindelijk wel eens weten waarom het steeds precies boven jouw hoofd regent? Of waarom de zon altijd lijkt te schijnen op het moment dat jij met een kater wakker wordt? Mail je vragen over het weer naar weer@fok.nl en de weercrew maakt je weer wijzer.

Zomerplaatje 2Deze schitterende bloem is door KlapMongeaul in de zomer op de foto gezet. Ik kan eigenlijk al niet meer wachten tot het zover is met al dit grijze en natte weer.