Enter the Dragon met Sleeping Dogs

Pheno

Square Enix heeft de Zodiac Tournament aangekondigd als volgende DLC voor Sleeping Dogs. De content van deze DLC is in de game toegankelijk tijdens het verhaal.

Mocht je net starten met het spel: het is dus nogal gericht op het vechten en het spel waarschuwt de speler als hij niet het juiste level of nog niet genoeg abilities heeft. Volgens de uitgever is het wel mogelijk de DLC uit te spelen zonder deze aanbevelingen, maar het wordt dan wel flink lastiger.

Wei Shen wordt uitgenodigd om mee te doen aan een martial arts toernooi op een eiland aan de kust. Hij gaat vechten om het decadente rijke publiek te vermaken. De DLC is gebaseerd op de kungfu-films uit de jaren zeventig, zoals Enter the Dragon met Bruce Lee. Het eiland heeft dan ook een ceremoniemeester, medevechters en gevaarlijke vallen in de omgeving.

In de DLC vecht je dus in arena's tegen handlangers en kun je ze bruut doden door de omgeving te gebruiken. Na het voetvolk van desbetreffende arena verslagen te hebben komt er een sterkere vechter waar je mee mag gaan knokken. Als je dat gevecht wint krijg je een unieke finishermove.

De Zodiac Tournament voor Sleeping Dogs moet rond 18 december beschikbaar zijn.

DLCDLC

DLCDLC

DLCDLC

DLCDLC

DLC