FOK! wat een weer...Overgang naar zacht weer

Stephan (Stephan5)

Goedemorgen! Voorlopig is het afgelopen met het koude weer en schakelen we over naar een zacht en wisselvallig weertype. De afgelopen nacht onstond er hier en daar nog gladheid door wat winterse neerslag, maar grote hoeveelheden vielen er echter niet.

De dag begint overwegend droog met een klein beetje zon, maar een vrij actieve regenzone komt ons vanmiddag even gezelschap houden. In de avond gaat het dan weer droog worden en klaart het op. Gedurende de hele dag blijft de temperatuur oplopen en in de avond is het op veel plaatsen 6 tot 9 graden. De wind komt uit het zuidoosten en neemt langs de kust toe tot krachtig of hard. In de avond draait de wind naar het zuiden toe. De komende dagen valt er geregeld regen en is het met 6 tot 8 graden helemaal niet koud meer te noemen.

Op de Balkan was het bijzonder koud en zelfs tot in het noorden van Griekenland kwam er hier en daar strenge vorst voor. Zoals het er nu naar uitziet lijkt de westelijke stroming tot een groot deel van West-Europa door te gaan dringen en is de grootste kou ook elders voorlopig even voorbij.

Wij zouden graag zien waar onze users vandaag uithangen en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's verschijnen bij het weerbericht van morgen.

Wil je eindelijk wel eens weten waarom het steeds precies boven jouw hoofd regent? Of waarom de zon altijd lijkt te schijnen op het moment dat jij met een kater wakker wordt? Mail je vragen over het weer naar weer@fok.nl en de weercrew maakt je weer wijzer.

WinterplaatjeSchitterende foto van Hd800 Service. Sneeuw, zon en een wandeling. Heerlijk toch?