Armenteros: "Tot 1 januari blijf ik nuchter"

Niels (DerMeister)

Samuel Armenteros richt zich bij het slot van dit kalenderjaar op Heracles Almelo. Na 1 januari bekijkt de Zweed waar zijn toekomst ligt. De spits wordt nadrukkelijk gevolgd.

Nagenoeg de complete top van de Eredivisie wordt gelinkt aan Armenteros. De spits van Heracles zou worden gevolgd door Ajax, Feyenoord en Vitesse. AZ zit ook nog op het vinkentouw. De jeugdinternational van Zweden liet al weten dat hij zijn contract niet verlengt, waardoor hij komende zomer transfervrij weg kan bij Heracles.

"Ik zie het allemaal wel voorbij komen op internet. Via Facebook en Twitter wordt van alles naar me gestuurd. Op dit moment doet het niet veel met me. Ik blijf met beide benen op de grond en richt me op de volgende wedstrijd", zei Armenteros tegen TC/Tubantia. "Natuurlijk is het leuk als dat soort clubs je naam noemen."

"Het betekent dat je iets goed doet, iets positiefs. Anders gebeurt dat niet. Maar echt, ik ben op dit moment niet met een andere club bezig. Ik zit bij Heracles en er komen belangrijke wedstrijden aan. Tot 1 januari blijf ik gewoon heel nuchter. Daarna zien we het allemaal wel. We wachten tot begin januari. In de winterstop leggen we alle opties op tafel en gaan we alles eens rustig bekijken. Eerder niet. Dat is de realiteit", aldus de aanvaller.