FOK! wat een weer...Lokale gladheid

Stephan (Stephan5)

Goedemorgen! Vanuit het noorden trokken er gisteravond enkele winterse buien over het land, maar daarbij nam de activiteit wel steeds verder af. In het noorden en oosten was er hier en daar een sneeuwdekje te bewonderen en kwam er lokale gladheid voor. Elders in het land werd het door opvriezing plaatselijk glad.

Vandaag hebben we te maken met een afwisseling van wolkenvelden en af en toe zon. In de loop van de dag kan er in het noorden van het land opnieuw een winterse bui gaan vallen. Langs de kust zal het vandaag rond de 4 graden gaan worden, terwijl de temperatuur in het binnenland maar net 1 of 2 graden boven het vriespunt uit gaat komen. De komende dagen houden we dit weerbeeld nog even vast. Een enkele winterse bui en lichte vorst in de nacht.

Kijken we weer even over de grenzen heen dan zien we dat er werkelijk enorme hoeveelheden regen zijn gevallen in de bekende Turkse badplaatsen en op diverse Griekse eilanden. Op de Canarische Eilanden heeft het weer zich weer wat hersteld en is het met 20 graden prima uit te houden.

Wij zouden graag zien waar onze users vandaag uithangen en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's verschijnen bij het weerbericht van morgen.

Wil je eindelijk wel eens weten waarom het steeds precies boven jouw hoofd regent? Of waarom de zon altijd lijkt te schijnen op het moment dat jij met een kater wakker wordt? Mail je vragen over het weer naar weer@fok.nl en de weercrew maakt je weer wijzer.

RegenboogAfgelopen zondag was er een prachtige regenboog zichtbaar in Zelhem bij Erwin Klein!