Eerste officiële still Ender's game

ArtistA (Jonathan)

De eerste officiële still van de aankomende sci-fi Ender's Game is verschenen online, met een streng kijkende Harrison Ford die Asa Butterfield de grond in staart.

De film is een adaptatie van het gelijknamige boek van Orson Scott Card uit 1985. Het verhaal speelt zich af in de toekomst en de aarde is in tweeën verdeeld door toedoen van buitenaardse wezens die in oorlog verkeren. Er dreigt vervolgens een derde ras aliens aan de horizon te verschijnen voor wie vond dat twee nog niet genoeg was. 

Vastberaden om opstand te bieden tegen dit buitenaardse tuig, besluit een internationale militaire vloot een academie op te richten om 's werelds meest getalenteerde kinderen te trainen in het vernuft van de opdrachtgerichte commandovoering die noodzakelijk is om terug te vechten. Butterfield speelt Ender Wiggin, wiens deelname aan de actieve militaire dienst wordt versneld vanwege de toenemende noodzaak voor de bevrijding van de aarde. Ford speelt Hyrum Graff, een van de militaire officials die toeziet om het potentieel van Ender en hem in de spotlight dwingt.

Geregisseerd door Gavin Hood en hoofdrollen voor o.a. Ben Kingsley, Abigail Breslin en Hailee Steinfeld. Ender's Game wordt op 13 november 2013 verwacht.

Ender's Game eerste still
Ender's Game