Pasgetrouwd stel hosselt tienermeisje

Djeez

Je zou toch verwachten dat als je net getrouwd bent, op seksueel gebied weinig tekortkomt. Een jong stel uit het Amerikaanse Crossville (Tennessee) dacht daar toch heel anders over. Het kersverse echtpaar besloot een triootje te doen met een tienermeisje.

De 46-jarige Michael McCarrell en zijn 27-jarige vrouw Amanda werden woensdag bij Nashville van de weg geplukt tijdens een routinecontrole. De beste man had bij het afslaan geen richting aangegeven. Toen de agenten zagen dat er een 17-jarig meisje tussen het stel zat gesandwicht, besloten zij het stel aan de tand te voelen.

Het duo, dat in augustus in het huwelijksbootje is gestapt, vertelde de politie dat ze in Kentucky een meisje hadden opgepikt dat ze via een datingsite hadden ontmoet. Manlief was er echter van overtuigd dat het tienermeisje inmiddels al 18 was. Zijn vrouw heeft echter bekend dat zij seks wilde met het meisje.

Het echtpaar is direct in de boeien geslagen. Zij worden aangeklaagd wegens seksuele uitbuiting van een minderjarige en het deelnemen aan criminele activiteiten met een minderjarige.