Feyenoord snapt twijfels bij De Vrij

Peterselieman

Feyenoord begrijpt dat Stefan de Vrij nog niet bij wil tekenen bij de Rotterdammers. Technisch directeur Martin van Geel kan zich voorstellen dat de 20-jarige verdediger, die een contract tot medio 2014 heeft, garanties wil over de kwaliteit van het team.

Van Geel sprak hierover met AD Sportwereld. "Ik snap dat Stefan de Vrij benieuwd is hoe Feyenoord er komend seizoen uitziet. Er liggen veel basisspelers langdurig vast. Die garantie heeft hij dus. Maar ik weet ook dat als de grootste clubs uit Europa aankloppen voor Martins Indi en Clasie, een transfer nauwelijks tegen te houden is. Maar dan staat er een een mooie vergoeding tegenover."

Ook De Vrij zelf lijkt in de belangstelling van andere clubs te staan. Het Engelse Metro meldt dat Chelsea de centrale verdediger voor ruim zes miljoen euro over wil nemen van Feyenoord. Juist de kans op transfers van bepalende spelers lijkt hem ervan te weerhouden om bij te tekenen in Rotterdam. Eerder lieten de jongelingen Tonny Vilhena en Jean-Paul Boëtius al iets soortgelijks weten.