Redknapp wil Beckham terughalen naar Engeland

Peterselieman

Harry Redknapp wil proberen David Beckham terug te halen naar Engeland. "Beckham kan nog steeds goed mee in de Premier League." Dat zei de 65-jarige Engelsman zondag, een dag na zijn aanstelling als nieuwe coach van Queens Park Rangers.

Redknapp, die de ambitie heeft QPR snel uit de onderste regionen van de Premier League te halen, ziet in de 37-jarige Beckham de ideale routinier. "Hij is nog steeds een aanwinst voor iedere club. Alleen al zijn aanwezigheid om te laten zien hoe je traint en je lichaam verzorgt."

Toch houdt de oud-coach van ondermeer Portsmouth en Tottenham Hotspur een slag om de arm. "Ik heb het nog niet met de voorzitter besproken, dus we moeten het nog bekijken."

Beckham, die vorig seizoen enkele weken meetrainde onder Redknapp bij Tottenham, verklaarde vorige week maandag dat hij na zes seizoenen zijn club Los Angeles Galaxy gaat verlaten. De finale van de Major League Soccer, op 1 december tegen Houston Dynamo, wordt de laatste wedstrijd in de Verenigde Staten van de 115-voudig Engels international.