Acteerdebuut Lady Gaga op de tocht

Borizzz

Het acteerdebuut van Lady Gaga staat op losse schroeven. De regisseur van de film Machete Kills, waarin de popster een bijrol heeft, is aangeklaagd door een productiebedrijf voor de rechten van zijn actiefilm. De rechtszaak zou de verschijning van de film kunnen tegenhouden, schrijft de Amerikaanse film- en tv-site Deadline.

Overnight Productions was verantwoordelijk voor de actiefilm Machete uit 2010. Regisseur Robert Rodriguez tekende in april een overeenkomst voor de rechten van zijn vervolgfilm, maar volgens Overnight heeft de Amerikaan zich niet aan de regels gehouden. De productiemaatschappij van Rodriguez zou een aantal belastingpapieren niet hebben laten zien.

De producenten eisen een schadevergoeding van twee miljoen dollar. Als Overnight de zaak wint, kan de regisseur de rechten op zijn film kwijtraken. Rodriguez wil een trilogie maken. Machete Kills zou in het voorjaar moeten uitkomen, maar de vraag is of dat nog doorgaat.

Machete Kills heeft wederom Danny Trejo in de titelrol. Ook Jessica Alba en Michelle Rodriguez keren terug voor de film. Lady Gaga speelt de blonde seksbom Lady Chameleon. Mel Gibson en Antonio Banderas hebben nieuwe rollen. Charlie Sheen speelt de president van de Verenigde Staten. In de film wordt Machete door de Amerikaanse regering ingezet om een drugsbende op te rollen.


Acteerdebuut Lady Gaga op de tocht (Foto: Novum)