343 Industries zoekt medewerkers met MMO-ervaring

Doctor_Neo_Cortex

De developer van Halo 4 heeft aangegeven stafleden te zoeken die ervaring hebben met MMO's om in de toekomst mee te werken aan Halo-games. Dit impliceert dat 343 Industries wellicht probeert om een Halo MMO te maken.

Dit zou niet de eerste keer zijn dat er gewerkt wordt aan een MMO in de Halo-universe. In 2004 was Ensemble Studios bezig met een game genaamd Titan. Titan zou een MMO moeten worden in de wereld van Halo en hiervoor werden kosten noch moeite gespaard: het project kreeg 90 miljoen dollar ter beschikking. Desalniettemin werd het project opgedoekt in 2007 en is tot die tijd niks vernomen over nieuwe plannen voor een MMO, totdat 343 Industries gevraagd heeft naar nieuwe medewerkers.

343 Industries is erg druk bezig, aangezien de afgelopen week meerdere berichten naar buiten zijn gekomen over vacatures binnen het bedrijf. Zo zijn ze ook op zoek naar een senior game designer die mee kan helpen met bepaalde geheime projecten binnen 343. Hopelijk krijgen we binnenkort meer informatie.

Halo 4 developer zoekt medewerkers met MMO-ervaring