Vlemmix door het stof voor Moszkowicz

static

Johan Vlemmix heeft zijn nummer voor Bram Moszkowicz aangepast. De feestzanger vreesde voor een rechtszaak, omdat Moszkowicz' uitspraken verwerkt waren in het nummer Advocaatje Leef Je Nog. "We hebben het veranderd, zijn stem is niet meer te horen", vertelt Vlemmix aan Novum Nieuws.

Via via vernamen Vlemmix en De Gangmakers, met wie Vlemmix het nummer opnam, dat Moszkowicz niet kon lachen om de tekst. Advocaatje Leef Je Nog, op de melodie van het kinderliedje Papegaaitje Leef Je Nog?, haakt in op de ophef rondom Moszkowicz. Ook de gestrande relatie van de advocaat en presentatrice Eva Jinek passeert de revue.

"We hebben van behoorlijk wat mensen gehoord dat hij niet blij was", vertelt Vlemmix, die toegeeft dat het nummer 'een beetje lullig' was. "We zouden een rechtszaak aan ons broek kunnen krijgen. Voordat het zo ver zou komen, hebben we het nummer aangepast. Moszkowicz is nu niet meer te horen, nu kan hij er niets meer tegen doen."

Vlemmix wil zijn excuses ook persoonlijk aanbieden aan Moszkowicz. De feestzanger hoopt de advocaat deze week te kunnen strikken met een bos bloemen en de nieuwe versie van Advocaatje Leef Je Nog. Ook hoopt Vlemmix nog steeds dat Moszkowicz te porren is voor een rolletje in de videoclip bij het nummer.

Vlemmix nam Advocaatje Leef Je Nog op om Moszkowicz een hart onder de riem te steken. De advocaat kreeg twee weken geleden te horen dat hij geen advocaat meer mag zijn. In afwachting van het beroep dat hij aantekende blijft Moskowicz echter werken.

Daags voordat Moszkowicz werd geschorst, werd bovendien bekend dat zijn relatie met Jinek voorbij is. De opbrengst van Advocaatje Leeft Je Nog, wat volgens Vlemmix 'best een aardig bedrag' kan zijn, gaat naar Moszkowicz.


Uncensored...