Meer Skylanders voor smartphones en tablets

Uitgever Activision komt volgende maand met twee nieuwe spellen rond de avonturenreeks Skylanders. Het managementspel Skylanders: Lost Islands en het tactische spel Skylanders: Battlegrounds worden beide voor tablets en smartphones op de markt gebracht. Dat heeft de Amerikaanse game-uitgever dinsdag bekendgemaakt.

Beide spellen kunnen via bluetooth verbinding maken met de Portal of Power. Dit usb-apparaat wordt gebruikt om een digitale versie van fysieke speelgoedpoppetjes in het spel te laden. Hiervoor moet het speelgoed op het usb-apparaat geplaatst worden. Gamers die Skylanders al op de Xbox of Wii spelen, kunnen zo hun favoriete personages ook gebruiken in Skylanders: Lost Islands en Skylanders: Battlegrounds.

De twee spellen komen voort uit het succes dat het bedrijf vorig jaar boekte met Skylanders Cloud Patrol. Deze actiegame voor smartphones is meer dan een miljoen keer verkocht. De twee nieuwe Skylanders-spellen betekenen het debuut van Actvisions nieuwe afdeling, Activision Mobile Publishing.


Meer Skylanders voor smartphones en tablets