McClaren: "We krijgen zwaardere duels"

Boris (borisz)

FC Twente-coach Steve McClaren was niet erg tevreden met de matige zege op RKC (0-1), toch gaat hij ervan uit dat zijn ploeg nog vaker van dit soort duels zal spelen.

"Ik kreeg zowat een hartaanval. In de eerste helft ging het goed, we controleerden de wedstrijden, we hadden kansen en we scoorde het doelpunt. In de tweede helft wisten we dat niet door te zetten, ik kan niet uitleggen waarom", zo verklaarde McClaren na afloop van het duel tegenover Eredivisie Live.

"Het was van een bedroevend niveau, een zeer teleurstellende tweede helft. We moeten beter spelen dan dat, we kunnen hiervoor geen excuses aandragen. We moeten duels als deze gemakkelijker winnen en niet vertrouwen op de paal om uiteindelijk nog drie punten in de wacht te slepen", zo vervolgde de Engelsman.

"We hebben nog zwaardere duels te gaan. Je kunt slecht spelen en het spel nog controleren, maar in de tweede helft hebben we geen enkele controle gehad. Toch maak ik me geen zorgen, we zullen dit seizoen wel vaker dit soort wedstrijden spelen", zo relativeerde McClaren.