Di Resta hoopt nog op topteam

Peterselieman

Ondanks dat Paul di Resta volgend seizoen waarschijnlijk gewoon weer voor Force India zal gaan racen hoopt hij nog steeds op de overgang naar een topteam. Hij wil dit bereiken door net als nu altijd het maximale te geven.

Di Resta werd gelinkt aan de topteams Ferrari, McLaren en Mercedes, maar zag die stoeltjes aan zijn neus voorbijgaan. Hierdoor lijkt het waarschijnlijk dat hij aan zijn derde seizoen bij Force India zal gaan beginnen. De Schot zegt in gesprek met Sky Sports te hopen dat de plaats bij het team van Vijay Mallya een opstapje vormt voor meer.

"Als coureur wil je immers met topteams in verband gebracht worden en ik ben er dankbaar voor dat mijn naam genoemd is. Het enige wat ik nu kan doen, is hopen dat ik op een dag alsnog één van die zitjes krijg. Ik heb er namelijk nooit een geheim van gemaakt dat ik kampioenschappen en races wil winnen. Maar voor welk team ik ook rij, ik zal altijd honderd procent geven. Ik wil namelijk onder alle omstandigheden het maximale uit de auto halen en op die manier telkens vooruitgang maken."