Tori Spelling zegt leven te danken aan dochtertje

anoniem_22072019025900

De 4-jarige Stella heeft wellicht het leven van haar moeder Tori Spelling gered. Tijdens haar laatste zwangerschap begon de 39-jarige actrice hevig te bloeden. "Ik moest Stella roepen en ik zal haar blik toen ze zag dat ik onder het bloed zat nooit meer vergeten", zegt Spelling tegen het Amerikaanse tijdschrift People.

"Ik wilde dat ze niet in paniek zou raken en zei: lieverd, wil je papa halen? Zeg maar dat ik bloed", zegt Spelling, die een aandoening heeft die bloedingen kan veroorzaken. Haar dochter kwam in actie. "En enkele seconden later kwam Dean om me naar het ziekenhuis te brengen."

Na een aantal maanden bedrust beviel Spelling eind augustus van zoon Finn Davey. Haar dochter Stella kan zich het incident nog goed herinneren. "Ze zegt steeds: mama, weet je nog die dag dat jij bloedde? Dan zeg ik: ik herinner het me omdat jij me hebt gered. Ik hoop dat het voor haar geen nare herinnering wordt."

Finn is het vierde kind van Tori en haar man Dean McDermott. Het stel kreeg eerder zoon Liam en dochters Stella en Hattie. Slechts enkele maanden na de geboorte van Hattie was de voormalige Beverly Hills 90210-actrice in verwachting van Finn.