Nieuwe trailer voor Silent Hill: Revelation 3D

dekatophetspek

Het zijn mooie tijden voor de fans van Silent Hill. Op 31 oktober verschijnt Silent Hill: Revelation, het vervolg op de verfilming van het populaire computerspel uit 2006, in de Amerikaanse bioscopen. Nederlandse fans zullen echter moeten wachten tot 3 januari 2013, alvorens ze deze film op het witte doek kunnen aanschouwen.

Voor degenen die niet zo lang kunnen wachten zijn er een nieuwe trailer, een featurette en een clip uit de film verschenen. In Silent Hill: Revelation draait het om Heather Mason (Adelaide Clemens) en haar vader Harry (Sean Bean) die al hun hele leven op de vlucht zijn voor kwaadaardige machten die het op het tweetal gemunt hebben. Op de avond van haar achttiende verhaardag wordt Heather geteisterd door afgrijswekkende nachtmerries en merkt dat haar vader spoorloos is verdwenen. Heather ontdekt wie ze werkelijk is en raakt steeds dieper verstrikt in een demonische wereld waar ontsnappen onmogelijk lijkt.

In Silent Hill: Revelation zien we, naast Clemens en Bean, Deborah Kara Unger, Radha Mitchell, Kit Harington, Carrie-Anne Moss en Malcolm Mcdowell in de belangrijkste rollen.


Silent Hill: Revelation (trailer 2)


You Should Never Have Come Back


Featurette: Go Behind the Scenes