De geschiedenis van Paranormal Activity

René (MrManiak)

Met de release van Paranormal Activity 4 om de hoek is het altijd handig om te weten wat er in de vorige drie films precies gebeurde. Universal Pictures heeft de geschiedenis van de paranormale gebeurtenissen op chronologische volgorde op een rijtje gezet, samen met een interessante infographic.

Katie (Katie Featherston), de hoofdrolspeelster in de eerste twee films en als jongere versie in de derde, is vijf jaar na de gebeurtenissen van Paranormal Activity 2 met haar zoon opgedoken in een rustige wijk. Binnen korte tijd belandt Katie in het ziekenhuis en komt Hunter (Brady Allen), die na enkele jaren nu Robbie heet, tijdelijk in het huis van de buren te wonen. Dochter Alice (Kathryn Newton) is nog erg argwanend over de tijdelijke nieuwe bewoner. Zij lijkt gelijk te krijgen over haar gevoel: binnen de kortste keren gebeuren de meest vreemde dingen in het huis. Als de activiteiten steeds grootser en agressiever worden lijkt niemand van de ooit zo vredige familie nog veilig. Voert Robbie dit allemaal uit of heeft hij een speciale gast met zich meegenomen?

Paranormal Activity 4 verschijnt op 25 oktober in de bioscoop.

Spoiler-waarschuwing

Onderstaande video bevat veel gebeurtenissen uit de eerste drie Paranormal Activity-films. Mocht je nog van plan zijn om deze te bekijken voordat deel vier in de bioscoop verschijnt, start de video dan NIET.

Klik op onderstaande afbeelding om het in een groter formaat te zien.

PA