Tomb Raider krijgt pre-order DLC

ROFLOL (Patrick)

Tegenwoordig krijg je bij veel games DLC extra bij een pre-order. Ook Tomb Raider doet hier aan mee, waar er vandaag meer bekend is over de aankomende DLC. Voorlopig is de DLC alleen verkrijgbaar in de Verenigde Staten, maar zal later waarschijnlijk ook verkrijgbaar zijn in Europa.

Bij Best Buy krijg je een comic inclusief artwork van de volledige game, ook krijg je de aviatrix skin voor Lara Croft die qua stijl doet denken aan een piloot uit 1930. Bij GameStop krijg je voorlopig alleen een exclusieve tombe waarin Lara op avontuur gaat. Bij Amazon krijg je uiteindelijk de hunter skin, waarin Lara van top tot teen onder de modder zit. Daarnaast bevat de versie ook een exclusieve boek vol met artwork.

Naast de pre-order DLC komt er ook een Survival Edition, hierin krijg je een boek vol met artwork, een plattegrond van het eiland, een code waarmee je de soundtrack kunt downloaden, een code voor content vol met wapens en een echte buidel. Voor de echte fans komt er uiteindelijk ook een Deluxe Edition, die alles bevat wat de Survival Edition heeft. Hierbij krijg je een figurine van Lara Croft die ongeveer vijftien centimeter hoog is. Tomb Raider moet in maart 2013 uitkomen voor PlayStation 3, Xbox 360 en pc.

Tomb RaiderTomb RaiderTomb Raider