Mazzarri maakt opstelling Napoli al bekend

Niels (DerMeister)

PSV krijgt vanavond een zware kluif aan SSC Napoli in de groepsfase van de Europa League. Trainer Walter Mazzarri heeft zijn opstelling al prijsgegeven.

In aanloop naar het duel gingen er geruchten de rondte dat Napoli met en B-team naar Eindhoven zou komen. "Dat is niet waar. Natuurlijk is de competitie belangrijk, maar de Europa League is dat zeker ook. We moeten wel keuzes maken", aldus Mazzarri woensdag op de persconferentie.

Edinson Cavani verschijnt niet aan de aftrap, maar is wel mee afgereisd naar Eindhoven. Marek Hamsik is er vanwege een schorsing niet bij. "We beschikken over een selectie waarin 22 spelers zitten die allemaal elke wedstrijd kunnen spelen. We bekijken het van wedstrijd tot wedstrijd."

De Italiaanse coach heeft een goed beeld van de spelwijze van PSV. "We kijken nooit zoveel naar de tegenstanders individueel. We kijken naar hoe we ons moeten aanpassen op het spel van de tegenstander als team. PSV speelt modern voetbal, daar moeten we op inhaken", aldus Mazzarri.

Aanvoerder Paolo Cannavaro sloot zich aan bij de woorden van zijn coach. "Wie er ook spelen, morgen staan er elf spelers die alles willen geven om te winnen. We kijken nog niet naar zondag (dan speelt Napoli tegen Udinese, red.). We bekijken het van wedstrijd tot wedstrijd."

Opstelling Napoli:
Rosati; Aronica, Fernandéz, Cannavaro; Donadel, Dossena, El Kaddouri, Mesto, Dzemaili; Vargas en Insigne.