FOK! wat een weer..Tweedeling

Stephan (Stephan5)

Goedemorgen! Het beste weer vinden we vandaag in het oosten en zuiden van ons land. Daar zal de zon nog lange tijd schijnen en neemt de bewolking pas aan het einde van de dag toe. In het westen en noorden van het land is het al bewolkt en valt er zelfs af en toe regen.

Een tweedeling vandaag dus. De wind komt uit het zuidwesten en is langs de kust krachtig. Vanmiddag ligt de temperatuur tussen de 15 en 19 graden. Dit hangt af van de hoeveelheid bewolking, dus de hoogste temperaturen zullen in het zuiden en oosten gehaald gaan worden. Morgen vallen er maar een paar buien, maar in de loop van de week lijkt het steeds natter te gaan worden.

Inmiddels is het in Spanje weer droog geworden en kan men gaan beginnen met het herstellen van de schade. Nog steeds erg heet is het in Italië en Griekenland. Op Sicilië steeg de temperatuur gisteren naar 38 graden en ook in Athene was het met 36 graden nog erg heet voor de tijd van het jaar.

Wij zouden graag zien waar onze users vandaag uithangen en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's verschijnen bij het weerbericht van morgen.

Wil je eindelijk wel eens weten waarom het steeds precies boven jouw hoofd regent? Of waarom de zon altijd lijkt te schijnen op het moment dat jij met een kater wakker wordt? Mail je vragen over het weer naar weer@fok.nl en de weercrew maakt je weer wijzer.

Zon in de treinDJMO zat in de trein en zag deze mooie lucht en maakte daar deze foto van.