Bosz onder de indruk van ADO Den Haag

Frank (franklop)

Na een moeizame start lijkt Peter Bosz zijn Heracles Almelo op de rails te hebben. In de competitie werd gewonnen van NAC Breda en een punt gehaald op bezoek bij Vitesse. Daarnaast werd ten koste van FC Lienden de derde ronde van de KNVB beker behaald. Op het digitale thuis van Heracles geeft Bosz aan content te zijn met de wijze waarop zijn team zich ontwikkelt.

"Helemaal tevreden ben je als trainer nooit, maar in grote lijnen kunnen we tevreden zijn", zei Bosz "Ik vond ons in Arnhem een groot gedeelte van de wedstrijd erg goed spelen en een punt meenemen uit Arnhem zal niet veel ploegen gegeven zijn dit seizoen. In Lienden gaven we in de beginfase teveel kansen weg, maar we wisten zelf op juiste momenten te scoren. Uiteindelijk was het een verdiende overwinning met overtuigende cijfers (4-0, red.)."

Van aanstaande tegenstander ADO Den Haag is Bosz onder de indruk. "Wij zullen ons eigen spel gaan spelen en als we dat goed doen maken we een goede kans om te winnen. Ik vind wel dat ADO goed aan de competitie is begonnen."

"Ik heb ze bijvoorbeeld zondag aan het werk gezien tegen Ajax en toen slaagden ze er lange tijd in om spelbepalend te zijn tegen een zeer goede tegenstander. Het zal zeker niet gemakkelijk worden, maar met de fanatieke steun van onze supporters reken ik op een goede wedstrijd."