Kali: "Ajax heeft geen bikkels"

Niels (DerMeister)

Anouar Kali is van mening dat Ajax niet het vermogen heeft om fysiek te spelen. De middenvelder van FC Utrecht stookt het vuurtje op in aanloop naar het duel met de Ajacieden.

FC Utrecht en Ajax ontmoeten elkaar woensdagavond 20:45 uur in De Galgenwaard in het kader van de KNVB Beker. Utrecht hoopt dat de ploeg de goede resultaten kan volhouden, want in de laatste vier wedstrijden wisten de Domstedelingen te winnen van Ajax.

Anouar Kali weet wel hoe dat komt. "Ajax heeft geen bikkels. Of iemand die de lange bal kan spelen als dat nodig is", weet de middenvelder te melden aan Algemeen Dagblad. "En ik heb zelf in de jeugd van Ajax gespeeld, dan had je echt geen zin in Utrecht-uit, hoor."

"De hele wedstrijd zo'n tegenstander in je nek, dat is vervelend. Van die wedstrijden van vorig seizoen weet ik nog: je zag soms de irritatie in hun ogen", aldus Kali. FC Utrecht heeft voorafgaand aan het duel grote festiviteiten gepland in het stadion om de sfeer zo optimaal mogelijk te maken. Wellicht dat de Utrechters vervolgens hun vijfde overwinning op rij kunnen vieren op de Amsterdammers.