Rift: Storm Legion vanaf november verkrijgbaar

Pheno

Easy Interactive en Trion Worlds kondigen vandaag de releasedatum en preordebonus van Rift: Storm Legion aan, de uitbreiding van de MMORPG Rift. Het spel komt 13 november uit op pc.

Rift: Storm Legion biedt fans en nieuwe spelers tien extra levels (51-60), die garant staan voor meer dan 50% extra content ten opzichte van de originele game. Er zijn twee nieuwe continenten, bestaande uit twaalf zones en een stad uit het Koninkrijk van Brevain. De continenten die samen drie keer zo groot zijn dan de huidige wereld, zitten vol met nieuwe quests, zone events en avonturen die de ware kracht in Telara onthullen. 

Naast de uitbreiding van de huidige wereld bevat Rift: Storm Legion vier nieuwe Souls met nieuwe krachten en nieuwe eigenschappen voor alle bestaande Souls. Bouw je eigen held in het Ascended Class System en pas hem aan naar jouw eigen smaak. Spelers kunnen hun statistieken een ‘boost’ geven met behulp van nieuwe capes. Daarnaast kunnen spelers en Guilds in Rift: Storm Legion hun eigen Sliver en Telara beheren en stylen.

In twee nieuwe raids voor twintig spelers kun je Crucia en Regulos verslaan en de geheimen onthullen van Infinity Gate. Of ontdek de diepste en meest donkere uithoeken van Brevain, inclusief zeven nieuwe vijfspeler dungeons (plus experts), een nieuwe tienspeler Sliver en een nieuwe Chronicle.

Rift: Storm Legion is verkrijgbaar in verschillende edities en nu al te pre-orderen. Voor mensen die het originele spel al hebben kost de uitbreiding € 24,99. Er is een versie met de originele Rift en deze uitbreiding voor € 39,99. Als pre-orderbonus krijg je er een exclusieve ‘Flame Lord’s Cape’ bij.