Di Matteo gecharmeerd van aankoop Moses

Wessenator

Chelsea-trainer Roberto di Matteo is blij dat de Londenaren er afgelopen zomer eindelijk in is geslaagd om Victor Moses naar de club te halen.

De aanvaller kwam deze zomer over van Wigan Athletic, nadat Chelsea al lange tijd interesse in hem had. Di Matteo meent al jaren fan te zijn van de aanvallende middenvelder, die uiteindelijk voor een miljoenenbedrag richting Stamford Bridge kwam. "Hij is een speler waar ik erg van houd en die zeker een grote invloed gaat hebben dit seizoen."

"Hij is erg sterk aan de bal, dribbelt erg goed en passeert verdedigers makkelijk. Dat laatste is iets wat niet veel spelers kunnen. Hij heeft ook bovendien ook nog eens snelheid", zo laat de Chelsea-trainer weten aan Sky Sports. "Het is mooi dat de andere clubs dat niet hebben opgemerkt."

De andere aankopen, Marko Marin, Lucas Piazon en Cesar Azpilicueta, wachten nog altijd op hun eerste speelminuten in het Chelsea-shirt. "Ik weet zeker dat er een of twee komende dinsdag zeker zullen spelen", aldus Di Matteo. Chelsea neemt het dan voor de Capital Cup op tegen Wolverhampton Wanderers.