Koeman ergert zich aan 'irritante' Toivonen

Niels (DerMeister)

Ronald Koeman was na afloop niet te spreken over de tweede helft van Feyenoord. Ook was de oefenmeester van de Rotterdammers niet te spreken over het gedrag van PSV'er Ola Toivonen.

"Het was heel zwak", aldus Koeman over de tweede helft van zijn ploeg. De Rotterdammers gingen nog met een 0-0 stand rusten, maar kregen na rust drie doelpunen tegen. "Ik ben erg teleurgesteld. We hebben heel slecht gespeeld."

"Ik kan me eigenlijk niet herinneren dat we in zo'n wedstrijd zo slecht hebben gespeeld. We hebben vooral de slag op het middenveld verloren. In de eerste helft lagen er veel mogelijkheden om er goed uit te komen. Dat zag je bij die kans van Graziano Pellè", vervolgt Koeman.

De trainer liet wel weten dat het in zijn ogen onverdiend was geweest als Feyenoord op voorsprong was gekomen. "Het had ook 6-0 kunnen zijn. Ja, de score had echt hoger kunnen uitvallen."

Over Ola Toivonen was Koeman niet te spreken. Al na twee secondes beging de Zweed een onbezonnen actie tegen Jordy Clasie. "Misschien was ik ook een beetje gefrustreerd. Maar ik vond echt dat ze eens op Ola Toivonen moeten letten. Die jongen maakte zes, zeven, acht overtredingen en toch krijgt hij geen gele kaart. Dat is niet eerlijk", aldus Koeman.