Philip Seymour Hoffman gaat weer regisseren

Jeroen (SamuelofSEK)

Philip Seymour Hoffman heeft getekend voor de regie van het bovennatuurlijke drama Ezekiel Moss. Dat schrijft het Amerikaanse entertainmenttijdschrift The Hollywood Reporter. De Amerikaanse acteur debuteerde in 2010 als regisseur met het komische drama Jack Goes Boating.

Ezekiel Moss gaat over een mysterieuze man die met doden kan praten. Als hij aankomt in een klein dorpje in de Amerikaanse staat Nebraska verandert het leven van veel dorpelingen, waaronder dat van een weduwe en haar zoon.

Het scenario van de film is geschreven door Keith Bunin, die meewerkte aan de tv-serie In Treatment. Het script stond op de beruchte Black List, een lijst met veelbelovende scenario's waar producenten hun vingers niet aan durven te branden.

De 45-jarige Hoffman neemt momenteel Catching Fire op, het vervolg op de avonturenfilm The Hunger Games. Hij won eerder deze maand met collega Joaquin Phoenix de prijs voor beste acteur voor zijn rol in het drama The Master. Wanneer hij aan Ezekiel Moss begint, is nog onbekend.

Hoffman heeft zin in vervolg Hunger Games (Novum)