FOK! wat een weer...Duidelijk koeler

Stephan (Stephan5)

Goedemorgen! We zullen de komende dagen een jas nodig hebben als we naar buiten willen gaan, want de temperaturen gaan echt een stapje terug doen. De 20 graden gaat deze week nergens meer gehaald worden. We zullen het in de tweede helft van de week moeten doen met een graad of 15.

Het weerbeeld vandaag is vrij afwisselend. Er vallen geregeld buien en tegen de avond kunnen die langs de kust gepaard gaan met onweer. Een gebruikelijke situatie in dit jaargetijde. Er zal ook ruimte zijn voor de zon en niet iedereen zal een bui over zich heen krijgen. Wat je ook vaak ziet, is dat de buien in de middag vooral landinwaarts vallen en dat er in het westen pas tegen de avond buien gaan vallen.

Hierbij staat er vandaag een windkracht 4 tot 5 uit een westelijke richting. De temperatuur is vandaag al iets lager met ongeveer 17 graden. De komende dagen zijn licht wisselvallig en fris voor de tijd van het jaar.

Het meest slechte weer vinden we nog steeds terug in Noorwegen en Griekenland. Zelfs Kreta kreeg een flinke bui over zich heen. Voor het eerst sinds juli valt er weer wat regen op Madeira en tegelijkertijd krijgen de Azoren bezoek van Nadine, wat daar al voor flink wat regen heeft gezorgd.

Wij zouden graag zien waar onze users vandaag uithangen en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's verschijnen bij het weerbericht van morgen.

Wil je eindelijk wel eens weten waarom het steeds precies boven jouw hoofd regent? Of waarom de zon altijd lijkt te schijnen op het moment dat jij met een kater wakker wordt? Mail je vragen over het weer naar weer@fok.nl en de weercrew maakt je weer wijzer.

wolkenveldenEen afwisseling van zon en wolken in Haarlem.