FOK!filmtip van de dag: Irina Palm

Roy (qwry)

Elke dag zijn er wel meerdere films op de televisie te zien. Maar welke film moet er nou echt worden gezien? FOK!film geeft elke dag een overzicht van de beste films en bij gebrek daaraan een dvd-tip. Valt er vanavond nog wat te zien? Je leest het op FOK!

Vanavond is het drama Irina Palm te zien om 21.10 uur op het reclamevrije Canvas. Irina Palm vertelt het innemende verhaal van de middelbare weduwe Maggie (Marianne Faithfull). Maggie’s kleinzoon is ernstig ziek en moet een levensreddende operatie ondergaan, helaas is daar geen geld voor. Maggie besluit, vrij letterlijk, het heft in eigen handen te nemen en neemt een baan in de 'winkel' Sexy Shop. Onder het pseudoniem Irina Palm wordt ze al vrij snel één van de beste werknemers die de eigenaar Miki (Miki Manojlović) ooit heeft gehad. Brengt het baantje Maggie genoeg geld op om haar kleinzoon te redden en kan ze haar dubbelleven geheim houden voor haar familie en vrienden?

Mocht je geen trek hebben in deze prachtfilm dan is er nog meer te zien op televisie. Zo is om 22.00 uur op RTL7 de misdaadklassieker Scarface te zien. Net 5 zendt om 20.30 uur de film Enemy of the State uit. Wat je ook gaat kijken, veel kijkplezier!