'Sinister en House at the End op Halloween Horror Show'

René (MrManiak)

Sinds een aantal jaar is het traditie om in een aantal Pathè-bioscopen met Halloween een uitgebreide horrormarathon te houden. Organisator Jan Doense, ook bekend van de Night of Terror tijdens het IMAGINE Filmfestival, heeft in een interview eerder dit jaar al gehint naar de vier films die gedraaid gaan worden.

Doense werd geïnterviewd na een lange slopende nacht Night of Terror en wist de titels van de films niet meer. "Ik weet dat het één film van Paradiso is en twee van Entertainment One. Het was iets met House at the End...", aldus 'Mr. Horror'. Na inspectie van het releaseschema rondom Halloween is af te leiden dat de film van Paradiso in ieder geval House at the End of the Street moet zijn met Jennifer Lawrence (The Hunger Games).

Hoogstwaarschijnlijk zal de horrorfilm Sinister ook bij het rijtje zitten, tevens een film van Entertainment One met een release op 15 november. Qua horrorfilms is het rond Halloween erg schaars in Nederland, maar een aantal dagen ervoor komt het vierde deel uit de Paranormal Activity-reeks uit. Deze kan eigenlijk niet ontbreken in de horrormarathon. Voor de laatste film gokken wij op Silent Hill 3D, een andere horrortitel van Entertainment One.

De Halloween Horror Show 2012 start in de nacht van 27 op 28 oktober met de films Sinister, House at the End of the Street en dus waarschijnlijk Paranormal Activity 4 en Silent Hill 3D.