Wahlberg had bedenkingen scènes Ted

Sanne (Syth86)

Mark Wahlberg had zo zijn twijfels bij sommige scènes van zijn nieuwe komedie Ted, waarin hij als volwassen man samenwoont met een pratende teddybeer. "Toen ik sommige scènes las, dacht ik al dat die te belachelijk voor woorden zouden worden", zegt hij tegen Novum Nieuws.

"Ik moet op een gegeven moment vechten met die beer, die er natuurlijk niet echt is", zegt Wahlberg over een van de vele scènes waar Ted pas later digitaal in is getekend. "En toen ik met mijn broek op mijn enkels stond omdat Ted mij met een tv-antenne op mijn kont moest slaan, vroeg ik me wel even af waar ik nou in vredesnaam mee bezig was."

Zijn vrouw dacht zelfs dat de film het einde van zijn carrière kon betekenen. "We waren op weg naar de Oscaruitreiking toen ik haar van het scenario vertelde", vertelt de acteur. "Ze voorspelde dat ik het jaar erop bij de Razzies zou staan. Tot nu toe heeft ze ongelijk."

Het enige waar de devoot rooms-katholieke Wahlberg soms de grens trok, was als er godslasterlijke teksten in het scenario stonden. "In plaats van 'godverdomme' zei ik dan 'fuck'. Je moet jezelf ook weer niet al te serieus nemen."

Ted draait vanaf donderdag in de Nederlandse bioscopen.


Mark Wahlberg had bedenkingen bij scènes in Ted (Foto: Novum)