FOK! wat een weer...Licht wisselvallig

Stephan (Stephan5)

Goedemorgen! Het is licht wisselvallig weer in Nederland vandaag. Afgelopen nacht vielen vooral in het noorden en westen een aantal stevige buien, waarbij soms ook onweer voorkwam. In het binnenland waren de buien wat lichter van aard en bereikten soms onze landsgrenzen niet eens. In de loop van de middag zullen de buien overal grotendeels verdwenen zijn.

Vandaag is er op de meeste plaatsen wel wat minder zon dan gisteren. Het zal niet geheel bewolkt zijn, maar vergeleken met gisteren ziet het er wel wat somberder uit. De wind die vannacht tijdelijk uit een noordelijke richting kwam en even flink toenam langs de kust, zal vandaag weer gaan draaien naar een westelijke richting en weer in kracht afnemen. Bij dit alles loopt de temperatuur vanmiddag op naar een bescheiden 16 graden.

Gisteren was het zeker niet overal droog. Met name in de noordelijke helft vielen een paar buien en lokaal waren deze nog vrij stevig. In Noord-Holland kwam het in Zaandam zelfs tot onweer en hier en daar viel tussen de 5 en 10 mm aan neerslag. Op veel andere plekken scheen de zon tot het einde van de middag en was het heerlijk weer om naar de stembus te gaan.

Wij zouden graag zien waar onze users vandaag uithangen en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's verschijnen bij het weerbericht van morgen.

Wil je eindelijk wel eens weten waarom het steeds precies boven jouw hoofd regent? Of waarom de zon altijd lijkt te schijnen op het moment dat jij met een kater wakker wordt? Mail je vragen over het weer naar weer@fok.nl en de weercrew maakt je weer wijzer.

Ochtendspits in de regen.Regen, zon en een regenboog in de ochtendspits.Ynske bezag het in de file.