Sean Bean gaat mogelijk film overleven

Diederik (diederikhuffels)

Het zou zomaar kunnen dat acteur Sean Bean binnenkort een filmrol zal vertolken die het einde van de film haalt. Hij speelt namelijk de hoofdrol in de apocalyptische actiefilm Scorched Earth.

Scorched Earth is de eerste film van Brad Turner, vooral bekend van de Emmy-winnende tv-serie 24. Bean speelt premiejager Atticus Gage, in een wereld verwoest door natuurrampen jaagt hij op de meest gezochte criminelen. Het verhaal is geschreven door Bobby Mort (schreef eerder Locked Down) en Kevin Leeson (werkte onder andere mee aan I, Robot).

Aangezien Bean de hoofdrol vertolkt zou het zomaar kunnen zijn dat zijn personage een keer het einde van de film haalt. Doorgaans hebben Beans rollen geen lang, gelukkige leven in het vooruitzicht. Soms heldhaftige, maar vaker luguber vindt hij de dood. Zo stierf zijn personage in onder andere Ronin, Goldeneye en The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring. Of hij daadwerkelijk Scorched Earth zal overleven is nog te bezien, de film moet nog in productie gaan. Een waarschuwing bij onderstaand filmpje, deze bevat tal van spoilers.